Ismét meg kell műteni a Rams centerét

A St. Louis Rams centere, Scott Wells ebben a hónapban már átesett egy beavatkozáson, de a legfrissebb hírek szerint újra meg kell műteni a falember térdét. Wells porcproblémák miatt egy artroszkópos beavatkozáson esett át. Tavaly tavasszal is megműtötték a jobb térdét így egy éven belül ez már a harmadik beavatkozása lesz.

Wells idén érkezett a Green Bay Packers csapatától és a korábbi sérülése miatt kilenc mérkőzést kellett kihagynia. A térdsérülését rögtön az első edzésen szenvedte el, miután visszatért a lábsérülését követően. 8 év után hagyta ott a Packerst és négyéves, 24 millió dolláros szerződést írt alá az új csapatával. Ez egy igen komoly szerződésnek minősül hiszen Wells a szerződés aláírásakor már 31 éves volt.

"Ez egy igen frusztrált év volt a számomra. Ez volt az első alkalom, hogy egy sérülés ilyen komolyan hátráltatott. Nem hiszem, hogy sérülés miatt két mérkőzésnél többet hagytam volna ki pályafutásom során. Szóval frusztráló év volt a térdem, a lábam, majd megint a térdem miatt. Most előretekintek, hogy az offseasonban meggyógyuljak." - nyilatkozta Wells.

(nfl.com, Fotó: latesthuddle.com)