Majdnem a Panthers-t választotta Jacoby Jones

A Baltimore Ravens All-Pro kick returnere, Jacoby Jones jelenleg élete első Super Bowljára készül New Orleans-ban, de ez könnyen alakulhatott volna másképpen is. Tavaly tavasszal Jones nagyon közel állt hozzá, hogy aláírjon a Carolina Panthers csapatával, de az ügynöke rábeszélte, hogy vegyen részt még egy szabadügynök edzésen Baltimore-ban.

Jones-t lenyűgözte Cam Newton és az akkori Panthers offensive koordinátor Rob Chudzinski is és fel is ajánlottak a számára egy kétéves, évi 7 millió dolláros szerződést is. A végén hasonló összegért szerződött a Ravens-hez. Természetesen utólag könnyű okosnak lenni, de a Panthers 7-9-es alapszakasz mérleget ért el, míg a Ravens bejutott a nagydöntőbe.

"Amikor besétáltam az öltözőbe jól éreztem magam. Szerettem. Aláírok. Ezek a srácok úgy viselkedtek mint egy család." - nyilatkozta Jones a Charlotte Observer-nek.

Jones-t a 2007-es Draft harmadik körében választotta ki a Houston Texans. Öt éven keresztül játszott Houston-ban és ezen idő alatt a liga egyik legjobb visszahordójává vállt. Átlagosan 30.7 yardot hordta vissza a labdát a kezdőrúgásokat követően, három visszahordott ért el és ezekkel az adatokkal a liga legjobbja lett.

"Jelenleg Ő a liga legjobb visszahordója." - nyilatkozta róla a San Francisco 49ers special egység edző asszisztense Tracy Smith.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com)