A végső határidőig nem engedi el Michael Vick-et az Eagles

Úgy néz ki, hogy a Philadelphia Eagles nem küldi el Michael Vick-et, legalábbis jelenleg nem. Az NFL.com munkatársa Ian Rapoport egy Eagles-es informátorra hivatkozva megjelentette, hogy közölték Vick-el nem fogják elengedni a kerettagsági bónusz kifizetésének határidejéig. A Philadelphia Inquirer is ugyanerről számolt be.

Vick-et 3 millió dolláros kerettagsági bónusz illeti meg március 12.-én, így az Eagles eddig dönthet az irányító sorsáról. A 32 éves játékos szívesen kipróbálná magát a szabadügynök piacon, de kizárt dolog, hogy máshol is 100 millió dolláros szerződést kapjon. A bónusszal együtt 15.5 millió dollárt foglal el a következő évi fizetési sapkából.

Vick játékstílusa alapján tökéletesen illene az új vezetőedző Chip Kelly játékrendszerébe, azonban a visszatérő sérülések és a tavalyi formája igencsak kérdésessé teszik a maradását. A hírek szerint az Eagles szeretné megszerezni a Baltimore Ravens jelenlegi tartalék irányítóját Dennis Dixon-t. Dixon négy évig a Pittsburgh Steelers tartalékja volt, de a főiskolán együtt dolgozott az új vezetőedzővel. Dixon ügynöke szerint az Eagles már fel is kereste Dixon-t.

(nfl.com, Fotó: atssportsblog.com)