Ittas vezetésért letartóztatták Alec Ogletree-t

És elkezdődött! Valamiért minden offseasonban megbolondulnak a játékosok és lehet, hogy a túl sok szabadidejük miatt de elkezdenek hülyeségeket csinálni. Ez pedig nem csak az NFL játékosokra, hanem a főiskolásokra is elmondható. A hétvégén ittas vezetésért letartóztatták az idei évfolyam egyik legígéretesebb linebackerét Alec Ogletree-t.

Az időzítés nem is lehetne rosszabb hiszen jövő hétvégén veszi kezdetét a Scouting Combine. A Georgia korábbi játékosa eddig első körös ígéret volt, de ez komolyan árthat a Draft esélyeinek. Nem ez az első balhéja hiszen tavaly megbukott egy drog teszten és négymérkőzéses eltiltást kapott.

A mostani esetről óhatatlanul is eszembe jut a tavalyi Draft legnagyobb vesztese, Vontaze Burfict akinek szintén volt egy drogügye és a gyenge Combine után a korábbi elsőkörösnek jósolt játékost egyetlen csapat sem választotta ki a játékosbörzén. Végül a Cincinnati Bengals szerződtette és nagyon jó újonc évet futott, de draftolatlanként csak egy elsőkörös fizetés töredékét kapta meg.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)