Reese elképzelhetőnek tartja a Te'o draftot

A New York Giants general managere, Jerry Reese beszélt az eddig kirakott játékosokról, illetve megemlítette, hogy lehetnek még távozók. Kitért Manti Te'o-ra is. "Sokkal jobban érdekel minket, hogy ki milyen játékos. Megvizsgáljuk a lehetőségeket, aztán majd kiderül hogy döntünk." Emlékezhetünk, tavaly harmadik körben a füves Jayron Hosley-t választottuk, aki nem is vallott szégyent.

Így indokolt: "Valamelyik játékos ezt írta vagy azt írta a facebookra, szóval akkor ne húzzuk be. A következő 10 évben pedig Pro Bowler lesz. Túlságosan is elemezhetőek a játékosok, túl sok információt kapsz meg róluk. Ennél (álbarátnő) jóval nagyobb problémák is adódhatnak egy játékossal."

Reese nem nyilatkozott az esetleges szerződések átalakításáról, itt elsősorban Diehlre és Websterre gondolhatunk. Cruzról és a rá rakható tenderről, illetve a franchise tagről sem beszélt. Persze az esetleges döntések komoly nehézséget okozhatnak, amire ki is tért a GM. "Idehozni játékosokat, akik beleadnak mindent, majd elküldeni őket. Ez az üzlet része, a játékosoknak meg kell érteniük."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: usmagazine.com