Két játékost küldött el az Arizona Cardinals

Az Arizona Cardinals pénteken bejelentette, hogy elküldte két védőjét, a linebacker Stewart Bradley-t és a cornerback William Gay-t. 2011-ben Stewart Bradley ötéves, 30 millió dolláros szerződést írt alá és kimondottan is azért szerződtették a Philadelphia Eagles szabadügynökét, hogy évekig meghatározó linebacker párost alkossanak Daryl Washington-al.

Az Eagles-el szemben Arizónában 3-4-es sémát alkalmaztak amibe megpróbálta beilleszteni a korábbi defensive koordinátor Ray Horton, de elbukta a versenyfutást a veterán Paris Lenon-al és csak kiegészítő ember volt az utóbbi két évben. Az NFL.com munkatársának, Aditi Kinkhabwala-nak információ alapján 3.5 millió dollárt nyert a Cardinals az idei fizetési sapkában. Az elküldés időzítése nem volt a legszerencsésebb, hiszen Bradley-t akkor értesítették a rossz hírről amikor pont hazaért a nászútjáról.

Gay tavaly nyáron érkezett a Pittsburgh Steelers csapatától és szerepelt az összes alapszakasz mérkőzésen. 15 alkalommal kezdő volt, 57 tacklet és 1 sacket szerzett. A cornerback biztosan nem örült Bruca Arians kinevezésének hiszen a Steelersnél éveken keresztül együtt dolgoztak és igaz, hogy nem egy csapatrésznél tevékenykedtek, de az edző nem túl véleménnyel Gay-ről. A hírek szerint a felszabadult helyre hosszabbítani akarnak a szabadügynök Greg Toler-el.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)