DeAngelo Hall-t elküldte a Redskins

A Washington Redskins bejelentette, hogy elküldte a veterán cornerback DeAngelo Hall-t. Hall öt éve volt a csapat játékosa és a fizetési sapka miatt kellett távoznia. A védő 8 millió dollárt foglalt el a következő évi keretből.

Hall szerette volna átstruktúrálni a szerződését de egészen az elmúlt hétvégéig nem tárgyalt vele a csapat. Egy nyilatkozatban elárulta, hogy ma felhívta a vezetőedző Mike Shanahan aki közölte vele, hogy elküldték. Shanahan szerint szerették volna, hogy a csapat játékosa maradjon, de a fizetési helyzet miatt ezt nem tudják megvalósítani.

30 éves lesz novemberben és a szabadügynökpiacon a "második vonalbeli" cornerbackek közé fog tartozni. Nem lehet megjósolni, hogy a következő szerződése mennyi aláírási bónuszt illetve fizetést fog tartalmazni de az biztos, hogy nem fogja elérni a Redskins-es szerződésében szereplő 8 milliót.

"Mike elárulta, hogy nagyon rosszul érzi magát mert én mindent teljesítettem amit kért tőlem. Elmondtam neki, hogy megértem a helyzet üzleti oldalát. Jobb ha korábban történik meg mint később." - nyilatkozta Hall.

(nfl.com, Fotó: )