Eric Wright pert indított a Bucs ellen

Eric Wright megtámadta a liga határozatát és harcba szállt a 7,750 millió dolláros garantált béréért, mely akkor elszállt amikor négy mérkőzésre eltiltották tiltott szerek használata miatt.

Eric Wright (CB) két éves szerződésében, mind a két évre vonatkozólag garantált fizetés van, azonban a második évre a Buccaneers nem köteles őt kifizetni, bármikor elküldhetik, amiért megszegte a PED szabályzatát, jelen esetben azzal, hogy tiltott szernek minősített adderall-t fogyasztott.

Wright tehát most ezt a döntést vétózta meg, "ítélethozatal" az ügyben pedig a keddi napon várható. Nem hinném, hogy a Buccaneers vezetősége nem figyelne oda az ilyen dolgokra a szerződésekben, de ha esetleg mégis járna Wright-nak ez a pénz, azon túl hogy ki kéne neki fizetni szépen terhelné még a fizetési sapkánkat is a 2013-as évre. Ha pedig Wright ellen dönt a liga az ügyben, akkor szerintem a cornerback ezen húzásával már biztosra veheti, hogy úgy kivágja a csapat, hogy a lába nem fogja érni a földet.

Ahhoz képest, hogy milyen elvárások voltak ezzel a fiatalemberrel kapcsolatban a Buccaneers háza táján, elmondhatjuk, hogy hatalmas csalódást okozott, mind játékával, mind sérülésével, mind négy meccses eltiltásával, most pedig a pofátlanságával, hogy még mi kérjünk az egészért elnézést.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu