A Raiders elküldte Rolando McClain-t

Az Oakland Raiders tegnap előtt bejelentette, hogy elküldte a linebacker Rolando McClain-t. A döntés nem volt meglepő, hiszen az utóbbi időben rengeteg probléma volt a játékossal. A tavalyi évben összetűzésbe került a törvénnyel és ezen kívül a vezetőedzővel is összebalhézott.

McClain-t a 2010-es Draft első körének 8. helyén választotta ki a Raiders. A következő évben 4.005 millió dollár alapfizetés illette volna meg és 6.675 millió dollár helyet foglalt el a fizetési sapkából.

"Meg szeretném köszönni a Raidersnek, hogy lehetőséget biztosítottak a számomra, hogy az NFL-ben játszhassak. Csalódott vagyok, hogy nem működött jobban, de nagyon izgatott és hálás vagyok a Raidersnek, hogy egy új kezdetet biztosítanak a számomra. Hiányozni fognak a csapattársaim és az egész Raiders szervezetnek sok sikert kívánok a jövőre nézve." - adta ki közleményében McClain.

McClain hároméves pályafutása során 41 mérkőzésen lépett pályára és 38-szor volt kezdő. 246 tacklet, 6.5 sacket és 1 interceptiont szerzett. Pályafutásának legjobb szezonját 2011-ben futotta amikor 99 tacklet és 5 sacket szerzett, de sohasem játszott olyan szinten ami a draft hely miatt elvárható lett volna tőle.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)