Draft célpont: Terrance Williams

Harvin távozásával a legnagyobb hiányposztja lett a Vikings-nak az elkapó, Williams segítséget jelenthet. Égető szükségünk van elkapóra, elkapókra. Jelenleg keretünkben 6 ilyen poszton játszó játékosunk van, de közülük csak néhánynak van tapasztalata az NFL-ben.

A szabadügynöki piacon a Vikings leigazolta Greg Jennings-et, az Old Spice Green Bay korábbi sztárját, de rajta kívül nem jött senki olyan aki meghatározó elkapó lenne a ligában. Így marad a Draft, ahonnan erre a posztra be kell erősíteni a Vikings-nak, méghozzá az első körben. Szerencsénkre két első körös választásunk is van idén, a 23. és a 25. is.

Az egyiken teljes biztosra vehető, hogy WR játékos fog érkezni, már csak az maradt titok, hogy kicsoda. Mennek a találgatások, ami közé most mi is beszállunk. Jelöltünk erre a posztra a Baylor University volt elkapója Terrance Williams.

Williams méretei és sebessége mind amellett szólnak, hogy ígéretes NFL játékos váljon belőle. Képes tisztára játszani magát. Leginkább az oldalvonal mellett  mozog, így hosszabb és szélesebb labdákkal is nagyszerűen meg lehet dobni. Williams kiváló elkapó és nagyszerű játéka csak előnyére válna a Vikings csapatának.

Ponder-nek szüksége van biztoskezű elkapókra Greg Jennings, Jarius Wright és Kyle Rudolph mellett. Terrance pontosan ilyen kaliberű játékos. A tavalyi idényben nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő. 18.9 yard elkapásonként és 12 TD fűződik a nevéhez, de egész egyetemi teljesítménye is figyelemre méltó. 202 elkapott labda, 27 TD és 16.5 yard elkapásonként. 

Véleményünk szerint ő lesz az egyik első körös érkező, de annyi mindenki jöhet még számításba, hogy az eredmény csak április 25-én derül ki.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: baylor.edu, mysanantiono.com