Nem megy börtönbe Da'Quan Bowers

Úgy fest Da'Quan Bowers értékes tagja lehet jövőre a Tampa Bay Buccaneers-nek, miután legutóbbi butasága után, nem kap végül börtönbüntetést.

A játékost február 19.-én kapcsolták le a La Guardia reptéren, New Yorkban, egy töltött fegyverrel, amit a csomagjai között találtak. Da'Quan Bowers akkor azt nyilatkozta, hogy miután barátnője meglepte a new yorki last minute úttal, sietniük kellett, hogy elérjék a repülőt, így csak felkapta mindig készen álló utazó bőröndjét, és elfelejtette, hogy benne van a pisztoly. Azt mindannyian tudjuk, hogy az utazó bőrönd elmaradhatatlan kelléke a töltött negyven kaliberes lőfegyver.

Akárhogy is, Bowers-nek nem volt szerencséje, hisz ez New York-ban bűncselekménynek bizonyul, míg az államok többi részén nem veszik túl szigorúan a fegyvertartást. A new yorki reptér több nyomtatványban is felhívja az utazók figyelmét, hogy a lőfegyvereket a csomagban nem igazán díjazzák, ám ott is rutinosak lehetnek az ilyen ügyekben, biztos minden nap ötször megtörténik, hisz Bowers mindössze rendbontásért kapott 250 dollár pénzbüntetést. Így kívánta a "rutin". Biztos köze nincs a dolognak ahhoz, hogy egy milliomos, viszonylag ismert sportolóról van szó. De ne legyünk rosszindulatúak. Legalább lesz 2013-ban némi nemű pass rush, itt a Bucs háza táján.

Így tehát véget is ért a defensive end kálváriája, olcsón megúszta, na nem úgy mint annak idején Burres! De róla már a korábbi cikkben írtunk. Az teljesen más eset volt.

Így tehát a Bucs és Bowers előtt is szabad a pálya, lehet produkálni egy gyönyörű 2013-as szezont, az egyetlen ember, aki ennek még keresztbe tehet, az a mindenki által tisztelt és hőn szeretett Roger Goodell. (Megint muhaha) Ugyan is ő bármikor eltilthatja liga szinten Bowerst, de egy ilyen "apróság" miatt reméljük nem kerül erre sor, hisz végülis hivatalosan csak egy 250 dolláros bírságról van szó. Bezzeg ha én mászkálnék New York repterén egy töltött marokfegyverrel... kíváncsi lennék mikor ennék újra a kedvesem rakottkrumplijából...

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu