Vikings Draft célpont: Sylvester Williams

A védelmünk is erősítésre szorul, főleg a defensive line, mert Kevin Williams már nem fiatal. Csapatunknál fel kell frissíteni a defensive falembereket, mert már egyik sem fiatal, ráadásul aki mégis az, annak nem elég a teljesítménye. Megbízható és fiatal játékos kell, hogy Kevin Williams mellett betanulva 1-2 év múlva átvegye helyét és méltó utódja legyen.

Letroy Guion nem tudott eddig olyan teljesítményt felmutatni, mely megfelelő lenne. Christian Ballard harmadik évét kezdi meg az NFL-ben, de egyenlőre ő sem a megfelelő irányba halad, Fred Evans pedig csak cserének jó egyenlőre. Kell valaki a Vikings-nak, aki megbízhatón tud teljesíteni DT poszton, mert Kevin Williams sem játszhat örökké.

A drafton van lehetőségünk több DT poszton játszó játékost elhozni, Sylvester Williams lehet az egyik. Nem feltétlen örülnének a Vikings drukkerek, ha Sylvester Williams hozzánk kerülne, mert sokak szerint nem tud többet, mint a mostani falembereink.

Ennek ellent mond, hogy a Scouting Combine-n szépen teljesített és nagy jövő állhat előtte megfelelő mentor segítségével. Nem a legfegyelmezettebb játékos, sokszor üti az ellenfelet és nem tolja, ami nem feltétlen jó mindig, azonban erős és jó sebességgel bír. 

Nem biztos, hogy az első körben kéne lecsapni rá, ha igazak a jelentések még a második körben is elérhető lesz, mert nem őt tartják a legmagasabban rangsorolt DT-nek. 1-2 éven belül kiváló DT válhat belőle, ha rendesen van foglalkoztatva.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Kép: goheels.com