Draft 1/4: Lane Johnson, OT, Eagles

Péntekre virradóra, azt vártuk, hogy az Eaglesnek sikerül majd egy csere keretében kicsit hátrébb csúsznia, és pár extra választási jogot beszereznie, ám nem így történt. Ugyanis Andy Reid és a Kansas elvitte a támadó fal ember Eric Fisher-t (OL), ami rendben is van, ám a Jaguarsnál már nem sok szakember számított arra, hogy ők is hasonló posztra választanak. Megtették, és Luke Joeckel (OT) nevét mondták be.

Ekkor jött a hír, hogy a Raiders eladta a Miaminak a választását, és mindenki aggódni kezdett, hogy ők is szintén támadó fal embert visznek. Szerencsére, csak kivitték a sasok elől Dion Jordan-t (OLB), mi meg köszönettel vittük a posztján harmadik legjobb mondott Lane Johnsont (OT). Sokan védő fal játékost vártak, hiszen Shariff Floyd (DE) és Star Lotulelei (DE/NT/DT)is benn volt még, így némiképpen csalódottak lehettek ezek a szurkolók.

Viszont utólag nézve, Johnson kiválasztása remek húzásnak bizonyult, mivel a 2. körre már nem igazán maradt olyan minőségi OT, aki szóba jöhetett volna és rögtön kezdő potenciállal bírna az Eaglesben.  Johnson pedig a jobb oldali  tackle poszton kiválóan el tud majd játszani a szezonban, és a következő években, akár majd a baloldalon is, ha szükség lesz rá.

eagles. jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu