Az elmúlt napok összefoglalója

- Rob Gronkowski kezét negyedik alkalommal is megműtötték és az orvosok állítása szerint most már teljesen rendeben lesz a New England Patriots tight endje.

- Ittas vezetés miatt letartóztatták a Seattle Seahawks tartalékirányítóját Josh Portis-t.

- 31 évesen egy betörési kísérlet során lelőtték és meghalt a Cleveland Browns korábbi linebackere, David McMillan.

- A Buffalo Bills négyéves szerződést kötött a Draft második körében kiválasztott wide receiverrel Robert Woods-al.

- A Seattle Seahawks négyéves szerződést kötött a Draft második körében kiválasztott running back Christine Michaele-l.

- A Kansas City Chiefs a "pistol" formációt gyakoroltatta a múlt héten az új irányítójával, Alex Smith-el. A dolog érdekessége, hogy a San Francisco 49ers olyan jól játszatta ezt a rendszert Colin Kaepernick-el, hogy Smith-nek végül emiatt el kellett hagynia a korábbi csapatát.

- A hírek szerint már teljesen felépült korábbi sérüléséből a Denver Broncos running backje Willis McGahee, de a biztonság kedvéért még kihagyta a múlt heti OTA programot.

- A Detroit Lions elkapója, Calvin Johnson megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint törött újjal játszotta végig az egész tavalyi szezont. Megatron 1.964 elkapott yardot szerzett a tavalyi évben amivel megdöntötte Jerry Rice egy szezonon belüli yardrekordját.

- Letartóztatták a korábbi wide receiver Chad "Ochocinco" Johnson-t, mert több ponton is megszegte a próbaidő feltételeit.

- Az egykori elsőkörös cornerback Quentin Jammer még mindig szabadügynök és nem zárja a lehetőségét, hogy a következő szezonban ismét a San Diego Chargers játékosa legyen.

- Peyton Manning szerződésének átstruktúrálásával 2.5 millió dollárnyi szabad helyhez jutott a Denver Broncos a következő évi fizetési sapkában.

- Ismét teljesen egészségesen gyakorolt a Houston Texans OTA programján a harmadik profi szezonját megkezdő linebacker, Brooks Reed.

Címkék: szerződés