Gabe Carimi a Buccaneers-nél folytatja

Tovább folytatja a Bucs a gyűjtögetést, annak reményében, hogy minden pozícióban folytathassa a versenyhelyzet fokozását. Ám az új jövevény miatt, a 2014-es hatodik körös draft választási lehetőségünket is feláldoztuk.

A Buccaneers valószínűleg a versenyhelyzet fokozása miatt hozta Tampa Bay-be, az igazán remek fizikális képességekkel megáldott mélységi tackle-t. Aki elvileg megküzdhetne Demar Dotson-nal (T) is a pozícióért, azonban ildomos nem elfelejteni, hogy Dotson játéka milyen sokat fejlődött a tavalyi szezonban, miután lehetőséget kapott, mint kezdő játékos. Szerződését már a mostani holtszezonban meghosszabbították három évvel, pedig csak 2014 végén vált volna szabadügynökké.

Aki viszont igazán veszélyben érezheti magát Carimi érkezése miatt, az Jamon Meredith (T) lesz, akinek eredeti pozíciója tackle, tavaly mégis a jobb oldali guard helyén játszhatott. És nem mutatta épp élete legjobb formáját.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a támadófalunk jelenlegi edzője Bob Bostad, annak idején a Wisconsin Egyetemen már edzette Carimit, még mielőtt a Bucs-hoz csatlakozott volna. Carimiban megvan minden ahhoz, hogy akár a kezdő pozícióba küzdhesse fel magát, hisz annak idején még a 2011-es drafton is első körös játékosnak jósolták, és első körben is hozta el a Chicago Bears csapata. Azonban nagy csalódást is okozott a Medvéknek, miután szinte egész profi karrierjét a kispadon töltötte különféle sérülések miatt. Nem egy térdműtéten is átesett a játékos, 16 mérkőzésen volt kezdő jobb oldali tackle karrierje során, ám a tavalyi szezonban két mérkőzés után már a kispadon találta magát, hisz egyáltalán nem játszott valami jól, miután felépült sérüléseiből.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu