Fontos az első benyomás!

Gabe Carimi-nek nem kellett sok idő, hogy felpiszkálja vezetőedzőnk, Greg Schiano fantáziáját!

"Az első benyomás nagyon fontos! Néztem őt gyakorlat közben és tetszett, ahogy dolgozott. Ő egy fizikailag nagyon erős srác és illik a játékrendszerünkbe. Segíteni tud nekünk mind a futó mind a passzjátéknál. Komolyan gondolkodik a futballról így minden készen áll egy jó bemutatkozásra."- nyilatkozta a szakember miután legújabb szerzeményünkről kérdezték.

Hogy az offensive tackle pozíció mennyire kényes terep arra ugyancsak Schiano világított rá. -" A támadófal öt emberének együttesen kell jónak lennie! Ha a tackle nem képes a feladatára, a többiek sem képesek jól végezni dolgukat."

Mint arról korábban beszámoltunk Carimi nagy reményekkel érkezett a Bears csapatához. Azonban egy 2011-es térdsérülés lényegében egész eddigi teljesítményére negatív bélyeget sütött. Szegény chicagói szurkolók egyébként is a hajukat tépik, ha a támadófal szóba kerül. Ha a szeles városban gyártanak köpőcsészéket, azokon tuti ezeknek a játékosoknak a képe virít. Ilyen körülmények közül nem nehéz elvágyódni.

Bob Bostad támadófal edzőnk jól ismeri Carimit. Wisconsinban dolgoztak már együtt. Természetesen ez Carimi dolgát nagyban megkönnyíti. A szakember azt állítja egyébként, hogy Carimi gyorsasága a régi, jó az irányváltó képessége, térdsérüléséből mostanra semmi sem érzékelhető.

Mondjuk Carimi egyvalamit még nem tud! Az NFL kényes lelkületű irányítói közül nem csak Jay Cutler képes transzvesztitákat megszégyenitő hisztire!

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu