Patterson lehet az új visszahordó

Tavaly ugye Percy Harvin és Marcus Sherels felváltva végezték ezt a feladatot, de Harvin távozott és most úgy néz ki új ember lesz a rúgás visszahordó a csapatnál. Ha nem is teljesen, félig meddig megüresedett a visszahordó poszt, most a Vikings megoldásokat keres, hogy minél jobban kiaknázzák a lehetőségeket. Most pedig már úgy tűnik, hogy meg is találták a megfelelő játékost. Cordarrelle Patterson lehet a Vikings új visszahordója adták hírül többen is.

Megvan a megfelelő sebessége és jó felépítésű játékos, így bátran rá lehet bízni ezt a feladatot is. Emlékezzünk Harvin is így volt, majd jöttek a sérülések és egyéb bajok. Félő, hogy Patterson-nal is így járhatunk. Na de ne szaladjunk ennyire előre, mert még nem is biztos, hogy kapja a labdát rúgásoknál.

Nem kétséges, hogy Patterson az egyik legjobb opció volt az idei Draft-on, éppen ezért is tradeltünk fel érte. Az egykori University of Tennessee elkapó kiválóan tejesített a Rookie Minicamp, az OTA és a Mini Camp tréningjei alatt és többször is kipróbálták visszahordóként, ahol szintén eredményesen teljesített.

Az igaz, hogy még csak sisakban és kontakt nélkül lehetett csak edzeni, de biztatóak a jelek vele kapcsolatban.

Majd a jó 30 nap múlva kezdődő Training Camp során és az előszezon meccseken is megláthatjuk, hogy kié lett végül ez a poszt és, hogy mennyire tudja hozni az elvártakat.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Kép: twincities.com