Ismét Josh Freeman a Bucs kezdő irányítója

Az egy dolog, hogy vezetőedzőnk Greg Schiano imádja a versenyhelyzetet, de az elmúlt pár hónapban nem volt elég neki, hogy az edzőtáborban figyelje azt, különféle, hol jobbra, hol balra eleresztett nyilatkozatai is teljesen megzavarták a csapat irányítóit és szurkolóikat is.

A legfrissebb álláspont szerint, ismét Josh Freeman a "mi irányítónk". Greg Schiano, és sokan mások is nagyon jó véleménnyel nyilatkoztak a holtszezon ideje alatt újoncunkról Mike Glennonról, azonban az edzőtáborban nem nyújtott olyan meggyőző teljesítményt, mint Josh Freeman. Persze ez egyáltalán nem meglepő, hisz az újoncnak van még mit tanulnia.

Senkire nem tett mély benyomást mint esetleges kezdő irányító, és úgy gondolom, hogy valójában soha nem is volt igazán kérdéses kivel kezdünk a következő szezonban, a különböző dicsérő nyilatkozatok eleresztése mindkét irányban, valószínűleg a már amúgy is eléggé parázs versenyhelyzetet volt hivatott fokozni Freeman és Glennon között. Bizonyára mindenki észrevette, aki követ minket, hogy ezzel a témával nem igazán foglalkoztunk a kötelezőnél többet a holtszezonban, de szerintem bátran állíthatom, hogy nem csak engem, de titeket is megőrjített már a téma. Schiano megnyilvánulásai a dologgal kapcsolatban meg aztán végképp.

Íme tehát vezetőedzőnk legfrissebb vélemény nyilvánítása a dologgal kapcsolatban:

"Én hiszek a versenyhelyzetben, és Mike Glennon hatalmas irányító lesz a maga idejében. De van már egy irányítónk, az Josh Freeman, és ő remek produkciót mutatott be tavasszal. Azt hiszem ez ismét össze fog jönni a második évben, ebben a rendszerben, újra meghallgatta a dolgokat, és képes tanulni is. Én nagyon ösztönzöm őt. Tudom, hogy Mike Sullivan az offensive koordinátorunk remek munkát végzett, és tőle is sok ösztönzést kapott. Nagy dolgok elébe nézünk. Tudod Josh Freemannek nagy éve lesz."

Persze a szurkolók hozzá állása most is hasonló, mint a tavalyi szezon végén. Hisszük ha látjuk, és bizony többen még mindig azon az állásponton vannak, hogy Josh Freeman vezetésével, nem leszünk ott a rájátszásban.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu