Eric Wright a 49ers csapatába távozott

A Tampa Bay Buccaneers elcserélte a San Francisco csapatával, az egyik kezdő pozícióra is esélyes cornerback-jét, Eric Wright-ot. Ezzel úgy néz ki véget ért a Wright saga Tampa Bay-ben, hasonlóképpen ahogy tavaly a Talib saga.

A kezdeti megrökönyödés után nézzük a tényeket. Szerintem nem csak az én, de sok más Bucs szurkoló első reakciója: "Hát nooooormális?" Nem, nem tűnik normális dolognak. Tavaly ilyenkor még mindenki azon volt felháborodva, hogy miért van ez a srác ilyen szinten túlfizetve. Aztán jött a szezon, a felemás teljesítménye, a bomlasztó viselkedése, eltiltása, sérülése, furábbnál furább nyilatkozatai, és azt hiszem elmondhatjuk, hogy minden valamire való jó lelkületű Buccaneers szurkolónál kicsapta a biztosítékot. Idén szépen átstrukturálták ha tetszik ha nem alapon a szerződését, éves keresetét 1,5 millióra redukálták, mi pedig még körítésként meghallgattunk pár nyilatkozatot, hogy milyen szinten összekapta magát ez a fiúcska, és milyen megbízható játékos is lett valójában.

Erre tessék! Wright egy késői körös, feltételes 2014-es draft pickért cserébe a 49ers csapatához távozott. Adott volt tavaly ugye egy ramaty secondary, ami miatt el is úszott egy szezon. Aztán leszerződtettük a "megváltót" Darrelle Revisszemélyében. Aki köztudottan elég komoly sérülésből épül fel éppen. Most viszont elmondhatjuk, hogy rajta "Tampa szeme". Ugyanis ha Revis kidől, bizony minden esélyünk megvan egy a tavalyinál is sz*rabb teljesítményt produkálni, minden idők legviccesebb kezdő cornerback párosával! Az idén második körben draftolt, újonc Johnthan Banks-szel, és a második évét taposó, tavaly még le nem draftolt szabadügynökként a ligába kerülő Leonard Johnsonnal. Aki ugye lehet, hogy "leendő szupersztár", de maradjunk annyiban, hogy egyenlőre az vesz le mellette 80 yardos touchdownokat, aki csak akar.

A kérdés tehát adott! Mégis mi a tökömért kellett akkor Wrightot elcserélni? Nos... tudtátok, hogy ezt a megbízható fiúcskát cirka egy héttel ezelőtt totál részegen lekapcsolták a rendőrök Los Angeles-ben, egy kocsi volánja mögött? Hát mi sem...

Igazság szerint ezt úgy szépen elsunnyogták! És mint tudjuk, Schiano edző nem tűri az ilyesmit. Sőt, ez már a második letartóztatása volt az idei évben. Schiano edző pedig mint tudjuk, nem tűri az idiótákat. Állítólag már egy héttel ezelőtt ki akarták vágni a csapatból, de nem találtak senkit, akinek kellett volna. Most viszont akadt partner a 49ers személyében.

Wright egy problémás gyerek, csak a gond van vele mióta idekerült, mondhatni egy idióta. Azonban sajnos azt be kell látni, hogy az ittas vezetéstől, még jobb játékos marad mint a most a ligába kerülő Johnthan Banks. Nem arról van szó, hogy Banks rossz lenne, hanem arról, hogy semmi NFL tapasztalata sincs még. És sajnos úgy érzem, hogy azon felül, hogy nagyon szimpatikus, hogy nem tűrünk meg ilyen egyéneket a csapatban. Ezzel a döntéssel, megint kockáztatták a csapat jövő évi teljesítményét, ezáltal az egész szezonját, ahogy tavaly a Talib féle döntéssel is!

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu