Dee Milliner is aláírt a Jets-el

A New York Jets bejelentette, hogy aláírt az idei Draft első körében kiválasztott cornerbackjével, Dee Milliner-el. A kilencedik helyen választott védő négyéves, 12.66 millió dolláros szerződést kötött a csapatával. A szerződés teljes összege garantált keresetet jelent.

Az NFL.com munkatársának, Ian Rapoport-nak az információ szerint a szerződés 7.588 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz amit több részletben fog megkapni Milliner. 5 milliót augusztus 15.-ig, 2.338 milliót október 15.-ig és a maradék 250 ezer dollárt 2014 március 15.-ig kell kifizetnie a Jetsnek.

Milliner ezen kívül minden évben csak a kollektív szerződés által meghatározott minimum alapfizetést fogja megkapni. Továbbá ha a következő előszezonban tagja lesz a Jets rosterének akkor 485.505 dollár kerettagsági bónuszt fog kapni. Ez a kerettagsági bónusz 2015-ben 971.010 dollárra, 2016-ban pedig 1.456.424 dollárra nő majd.

Az újonc védő még egyszer sem edzett együtt a csapatával, hiszen márciusban meg kellett műteni a vállát. A csapat optimista volt, hogy fel fog épülni az edzőtáborra, de jelenleg nem lehet pontosan tudni, hogy milyen állapotban is van a védő. Nem titkoltan a Jets Milliner-t akarja kezdőként játszatni Kyle Wilson helyett azonban ehhez nagyon sürgősen edzésbe kellene állni az újonc védőnek.

(nfl.com, Fotó: nfl.si.com)