A Redskins egyéves szerződést kötött Nick Barnett-el

A Washington Redskins tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a linebacker Nick Barnett-el. A szabadügynök Barnett kedden részt vett a Redskins edzésén és másnap alá is írta az új szerződését. A csapat csak a szerződés időtartamát hozta nyilvánosságra, az anyagi részletekről nem nyilatkozott.

A jelenleg 32 éves Barnett London Fletcher és Perry Riley tartalékjaként kezdi meg fővárosi pályafutását. A Redskins elsőszámú tartalékja, a második éves Keenan Robinson mellizom sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni az egész következő szezont.

Barnett az utolsó két szezonban a Buffalo Bills játékosa volt. Annak ellenére, hogy csapatának legtöbb tacklejét szerezte a tavalyi szezonban a Bills februárban elküldte a linebackert. A szabadügynök piacon nem volt túl keresett ez ideáig, mert egy nem közölt sérüléssel küzdött.

Barnett-et a 2003-as Draft első körében választotta ki a Green Bay Packers és nyolc éven keresztül volt a csapat játékosa. 2005-ben a legtöbb tacklet szerezte az NFC-ben és 2007-ben beválasztották az All-Pro keretbe. Pályafutása alatt 1.029 tacklet, 20.5 sacket, 12 interceptiont és 6 kierőszakolt fumblet szerzett.

(nfl.com, Fotó: riggosrag.com)