Lehet máris véget ért a szezon a Packers kezdő tackleje számára

A tegnapi edzésen megsérült a Green Bay Packers bal tackleje, Bryan Bulaga. Pontos információkat még nem hoztak nyilvánosságra, de nagy valószínűség szerint keresztszalag szakadást szenvedett a falember. Biztosat csak a mai vizsgálatokat követően fognak tudni, de ha bebizonyosodik a szalag szakadás akkor máris véget ért a szezon a falember számára.

A Packers az idei offseasonban drasztikusan átalakította a támadófalát, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudhassa irányítóját Aaron Rodgers-t, de Bulaga esetleges hosszútávú kiesése miatt ismét komoly változtatásokra lesz szükség.

Bulaga az idei offseasonban a jobb tackle posztjáról átkerült a bal tackle posztra. A jelentések szerint jól alkalmazkodott az oldalváltáshoz, de a sérülés miatt miden visszaállhat a korábbi helyzetbe. A tackle az utóbbi két szezonban összesen 11 mérkőzést volt kénytelen kihagyni különböző sérülések miatt így a Packers számára korántsem ismeretlen a tackle poszt variálása.

Az első és legegyszerűbb megoldásnak az tűnik ha a tavalyi kezdő Marshall Newhouse visszakerül a bal oldalra. A tackle a tavalyi szezon összes mérkőzésén kezdőként lépett pályára. A másik megoldás, hogy Newhouse marad a jobb oldalon és Don Barclay lesz a bal tackle. A Packers számára tavaly is nagy problémát jelentett a pass protection és Bulaga hosszútávú kiesése komoly fejtörést okoz majd az edzői stáb számára.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)