Szenzációs játékkal mutatkoztak be a Buffalo Bills irányítói

Vasárnap este lejátszották az Indianapolis Colts - Buffalo Bills mérkőzést ahol bemutatkozott az idei egyetlen elsőkörös irányító E.J. Manuel. Az újonc játékos a mérkőzés első két negyedében irányította csapatát. 21 passzkísérletéből 16 sikeres volt, 107 passzolt yardot és 1 touchdownt szerzett továbbá 102.6-os irányítómutatóval zárta a mérkőzést. Manuel játéka nem volt látványos, de mindvégig határozott produkcióval rukkolt elő.

A második félidőben pályára lépett a Bills tartalékirányítója, a szintén újonc Jeff Tuel. Tuel a Washington State játékosa volt, draftolatlan szabadügynökként szerződtette a Bills így sohasem volt a figyelem középpontjában, de az első NFL mérkőzésén lenyűgözően játszott. 23 passzkísérletéből 19 sikeres volt, 212 passzolt yardot és 2 touchdownt szerzett, 134.1-es irányítómutatót ért el.

Igaz főleg a tartalék védősor volt pályán, de kevesen játszottak jobban a múlt héten mint Tuel így elfelejthetjük a Manuel - Kevin Kolb párharcot hiszen mostantól háromszereplős versenyfutásról beszélhetünk a Billsnél.