A St. Louis Rams elküldte Jo-Lonn Dunbar-t

A St. Louis Rams tegnap bejelentette, hogy elküldte a linebacker Jo-Lonn Dunbar-t. A védő túlélte a szombati keretszűkítést és már biztonságban érezhette magát. Dunbar elküldéséről három héttel azután döntött a Rams, hogy a liga bejelentette teljesítménynövelő szerek használata miatt négy mérkőzéses, fizetés nélküli eltiltással sújtja a védőt.

A bejelentés az eltiltás tükrében is nagy meglepetést okozott. Dunbar a tavalyi szezonban érkezett a New Orleans Saints csapatától és a tavalyi szezonban pályára lépett mind a 16 alapszakasz mérkőzésen. Nagyon jól játszott a linebacker 115 tacklet, 4.5 sacket, 2 kierőszakolt fumblet és 2 interceptiont szerzett.

A Rams júliusban szerződtette a Tennesee Titans volt linebackerét Will Witherspoon-t aki Dunbar elküldésével eggyel feljebb lépett a listán. Az előrelépés Witherspoon esetében azt jelenti, hogy bekerült a kezdőcsapatba. A Rams 4-3-as védelmében az újonc Alec Ogletree és az elit szintet képviselő James Laurinaitis mellett kezdő linebacker lesz, legalábbis a szezon elején.

(nfl.com, Fotó: sports.yahoo.com)