Victor Cruz is segít David Wilsonnak

1 hete visszatért a New York Giants csapatába Brandon Jacos, aki a rövid yardos és a goal line szituációk megoldása mellett David Wilson mentorálásával is foglalkozik. Nemcsak ő, hanem csapatunk egyik sztárelkapója, Victor Cruz is leült elbeszélgetni futójátékosunkkal.

"Beszélgettünk egyet négyszemközt. Nem volt túl hosszú, elég rövid volt." -mondta Cruz.

Elkapónk azt is elmondta, hogy már önmagában Jacobs jelenléte sokat segít fiatal játékosunknak. Miután a Broncos ellen sem teljesített jól Wilson, ezért Cruz is úgy gondolta, hogy próbál beszélni játékostársával.

"Egy kicsit (segítettem). Inkább csak kisebb dolgokat mondok neki, ha meglátom hogy szenved valamivel segítek neki és jobb munkára ösztönzöm. Ugyanakkor úgy gondolom egyenesbe fog jönni, az ideje megvan hozzá."

Ne feledjük, anno a remek előszezon után Cruz bemutatkozása sem volt túl fényes. Első évében IR-re került, majd második idényét elejtett labdákkal kezdte. Hixon és Manningham sérülése miatt aztán a 3. fordulóban megkapta a lehetőséget az Eagles ellen, ahol meghálálta a bizalmat és több nagy játék mellett két TD-t is szerzett.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu