Schiano lesz a következő?

Épp hogy elengedték a csapattól Josh Freemant, a játékos körül tetőző médiabotrányok sokasága ugyanis kezdett egyre inkább semmi jóval nem kecsegtetni a Buccaneers számára. De úgy néz ki a pihenőhét alatt sem ússzuk meg a további drámákat. Mike Silver, az NFL network munkatársa ugyanis beszámolt arról, hogy állítólag Greg Schiano teljesen elveszítette az öltözőben az irányítást a játékosok felett. Az információ pedig egy olyan játékostól származik, aki jelenleg is a Tampa Bay Buccaneers tagja. A Silver interjújában feltett kérdésre pedig, miszerint Greg Schiano elveszítheti-e állását így válaszolt:

"Ha nem kezdünk el rögtön mérkőzéseket nyerni, abszolút. Túl sok a tehetség az öltözőnkben ahhoz, hogy folyamatosan veszítsünk."

Azt, hogy melyik játékosról van szó, ugye nem lehet tudni. De mit is lehetne erre mondani? Természetesen teljesen igaza van. Hisz ezt szajkózzuk mi is, hétről hétre. És persze, hogy elégedetlenek a 0-4-el a tulajdonosok. A holtszezonban egy rakat pénzt fektettek be ide, hogy All-Pro játékosok tömkelegével töltsék fel a rostert. Aztán add hozzá Schiano szava hihetetlenségét, a folytonos, kezelhetetlen médiabotrányokat. Persze, hogy tele van a tulajdonosok töke, és természetes, hogy Schiano elveszítette a szurkolók bizalmát is. Az edzőnek valóban nem kell sok, hogy lapátra tegyék.

Mike Silver azt is elmondta, hogy tisztán látszik, hogy a Buccaneers játékosai egyáltalán nem vevők már Greg Schiano-ra, mint edzőre. A holtszezon óta történt események tükrében pedig úgy gondolom ez egyáltalán nem is meglepő.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu