Aki a Giants védelem szíve lehet: Jon Beason

Jerry Reese több döntésével is nagy kockázatot vállalt idén, melyek közül nem mindegyik sült el jól. Arra azonban nagy esély van, hogy sikerült egy jó játékost megszereznie Jon Beason személyében. Ugyan jelen pillanatban mindenki az esetleges Nicks trade-ről beszél, de Beason remek erősítést jelentett. A korábbi első körös játékos a lehető legjobbkor távozott a Panthers-ből a Giants-be. Az elmúlt két évben sokat bajlódott sérüléssel, emiatt pedig nem sokat tudott pályára lépni.

Érkezett is az erősítés Luke Kuechly személyében, ami azt jelentette, hogy Beasonra gyenge oldali linebackerként számítottak, hiszen a fiatal játékos már újonc évében remekelt. Tapasztalt játékostársának azonban nem jött be a váltás és csak szenvedett a szélen. Csapatunktól azonban megkapta az esélyt, hogy újra középső linebackerként szerepeljen.

A Chicago Bears ellen kezdőként léphetett pályára, ő pedig élt a lehetőséggel, hiszen 12 szerelést szorgoskodott össze. Leginkább remek sebessége volt szembetűnő, bejátszotta a teljes pályát. Ha egészséges tud maradni nagy lehetőség előtt áll, hiszen a védelem vezére lehet. Átalakulóban van a defense, valószínűleg Perry Fewelltől megválik csapatunk idén és számos fiatal játékos is helyet követel majd magának. Ilyen lehet Damontre Moore és Johnathan Hankins. Több fiatal tehetség is van a linebackerek között, leginkább Spencer Paysinger vált be, de Jacquian Williams-t sem írnám még le. Ha JPP is felépül teljesen új arculatot kaphat a D#.

És egy érdekes statisztika:

Herzlich:    legtöbb szerelés egy meccsen: 8………. 2013: 26 tackles
Rivers:       legtöbb szerelés egy meccsen: 7……….. 2013: 15
Williams:   legtöbb szerelés egy meccsen: 7. ………2013: 17
Paysinger: legtöbb szerelés egy meccsen: 10…… 2013: 35
Beason:     legtöbb szerelés egy meccsen: 12

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu