Terrelle Pryor: A Raiders be fog jutni a rájátszásba

A Raiders irányítója Terrelle Pryor optimistán nyilatkozott a Kansas City Chiefs elleni vesztes mérkőzést követően pedig nem ez volt rövid karrierjének legsimább találkozója. A gyenge offensive fal mögött irányítva 10 alkalommal is sackelték Pryor-t. A vereségnek köszönhetően jelenleg 2-4-es mérleggel áll a Raiders de Pryor nem adta fel a veretlen Chiefs és Denver Broncos üldözését.

"Össze kell tartanunk és elkezdeni építkezni. Visszatérünk a 2-4-ről és bejutunk a rájátszásba." - nyilatkozta Pryor CSN Bay Area-nak.

Hogy ez valóban meg is történhet, az nagyon kérdéses és jelenleg lehetetlennek látszik. Nagyon sok gyengesége van a csapatnak a támadó és a védősorban egyaránt. Két győzelemmel állunk, sok csapattal egyetemben amelyek erősebb kerettel rendelkeznek nálunk.

Túl kell élni az idei évet és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az átalakítás elkezdődött és látszólag jó úton járunk. A következő offseasonban megfelelő döntéseket hoznia a vezetőségnek és jól bánni a fizetési sapkában felszabaduló hellyel. Idén még nem lesz playoff, ez inkább a nyilatkozat inkább a csapattársaknak szólt, de jó látni a motivációt.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)