Fire Schiano plakátok egész Tampa Bay-ben!

Az edzőt már az ág is húzza, újabb botrány látott napvilágot. Ezúttal az NFL Network munkatársa, Michael Silver árulta el, hogy a Buccaneers több játékosával is beszélt, és azok alapján úgy tűnik, Greg Schiano úgy bánik a játékosokkal, mint a gyerekekkel. Silver többek közt azt is elárulta, hogy Schiano teljes mértékben elveszítette már a Tampa Bay játékosait. Egy korábbi Kalózt is idézett, aki az idei holtszezonban távozott tőlünk, mégpedig Michael Bennett-tet, miszerint "nem sok tiszteletet adott neki az öltözőben" mármint Schiano.

Persze mondhatnánk erre, hogy 0-6-os mérlegnél már tényleg mindenki kikezdi az edzőt, azonban Silver esetében mégiscsak egy olyan szakértőről van szó, akinek rengeteg forrás áll rendelkezésére az egész ligában. És valljuk meg őszintén, azok alapján amit az elmúlt pár hónapban hallottuk nem túl szeretett vezetőedzőnkről, lehet valami a dologban. Az pedig egészen biztos, hogy a 0-7-es mérleget, egy ennyi tehetséggel megáldott csapatban, nem lehet a balszerencse számlájára írni. Itt nagyon komoly edzői mulasztásról van szó, valamilyen téren. És ezt nem csak mi Bucs szurkolók mondjuk, ez mindenki szerint így van.

Az tehát teljesen egyértelmű, hogy Greg Schiano-nak mennie kell, ez már nem lehet kérdés, a kérdés már csak az lehet, hogy mikor rúgják ki? Az valóban igaz, hogy a Glazer család tagjai a türelmes tulajdonosok közé tartoznak, azonban azt is tudni kell, hogy ilyen ramaty helyzetben még ők sem voltak korábban mint a mostani. Ha szeretnék még szezon közben elküldeni az edzőt, a legjobb időpont a Panthers utáni találkozó lenne, hisz több mint egy hét állna a csapat és az új edző rendelkezésére, némiképpen összeszokni, és felkészülni a következő meccsre.

Nem csoda hát, hogy mindenki az edző távozását szeretné, a Buccaneers teljesen kezdi elveszteni szurkolótáborát. A különböző internetes szavazásokon, melyek ezt a témát boncolgatják, az emberek 90%-a Schiano azonnali menesztése mellett döntene. És nincs ez másként Tampa városában sem, ahol városszerte, óriásplakátokon követelik az edző menesztését. Sőt! Már egy helyi rádióadó is komplett kampányt indított az ügyben:

Egy kis érdekességképpen menjen fel mindenki nyugodtan a csapat hivatalos facebook oldalára, a szerkesztők már semmit nem tudnak kirakni szinte az oldalra, úgy hogy ne érkezzen kommentben pár száz #FireGregSchiano hashtag. A Glazer családnak ezt a lépést mindenképpen meg kéne tennie, inkább előbb mint utóbb. Hisz ahogy Buccaneer barátunk is említette a fórumon, jobb lenne ha a csapat minél előbb összeszokna az új edzővel, ennek a szezonnak már úgy is lőttek.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu