Beasonnak bejött New York

A hónap elején érkezett csapatunkhoz Jon Beason, aki alaposan bekezdett, hiszen 21 szerelést ért el két mérkőzés alatt. A védelem (egyik) legjobbja lett és nem kell hozzá sok idő, hogy a pályán és azon kívül is a csapat vezéregyénisége legyen.

Tom Coughlint meg is kérdezték ezzel kapcsolatban, hogy meglepődött-e a játékos gyors beilleszkedésén.

"Nem, hiszen kiváló játékossal van dolgunk. Ilyen minőségű játékos esetén nem lepődök meg ezen."

A DC Perry Fewell is csupa pozitívat mondott:

"Remek hangja van, kiválóan tud irányítani. Ezen kívül rendkívül okos játékos is. Látja a playeket. Mikor hozzá beszél az ember érti a dolgokat, kiváló erősítést jelent csapatunknak."

Beason kétszeres all-pro választott, de az elmúlt két évet szinte teljes egészében kihagyta sérülések miatt. A Carolina közben draftolta Luke Kuechly-t, így Beasonnak a magas fizetése miatt nem maradt helye a csapatban. Csapatunknak szüksége volt egy ilyen játékosra, mint ő. Fewell nem bánkódott a játékos érkezése miatt.

"Akkor figyeltem meg először, mikor kijött az egyetemről és tudtam, hogy remek képességekkel rendelkezik, de profinak talán még ennél is jobb. Így mikor jött a lehetőség, hogy megszerezzük őt, rögtön éltünk vele."

Beason szintén örült a hirtelen jött lehetőségnek. Arról is kérdezték, hogy ő akart-e csapatot váltani:

"Nem. Az edző odajött hozzám és így szólt: 'Nem tudom, hogy mondjam ezt el.' Biztosan még neki is új volt ez az érzés. 'El fogunk cserélni téged, de ez egyáltalán nem jelent rosszat. Újraépítheted a karriered. Ismét középső linebackerként szerepelhetsz.' Nem volt más lehetőség, csak menni és focizni. Újra visszakapni az esélyt, hogy megragadjak valahol."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu