Harvin vasárnap visszatérhet

Percy Harvin_3A Minnesota Vikings egykori elkapója volt csapata ellen debütálhat. Míg a Seattle Seahawks majdnem tökéletes mérleggel vezető az NFC divízióját, addig a Minnesota Vikings valahol ott kullog az utolsó helyek egyikén. Vasárnap a két csapat összecsap, ami különleges lesz egy játékosnak, ha játszik.

Percy Harvin nem túl szépen távozott Minnesota-ból, miután még a holtidénybe kijelentette, nem kíván tovább a Vikings csapatában játszani és tradeljék el. Ennek a vezetők eleget is tettek, majd megfelelő ellenszolgáltatás fejében a Seattle csapatához került, ahol megkapta az ő általa annyira akart több tíz millió dolláros szerződést.

Az edzőtábor legelején Harvin csípősérülést szenvedett és az egész edzőtábort és az előszezont kihagyta új csapatában. A szezon elkezdődött, de ő még sehol. Már a 6. játékhétre várták visszatérését, de csak most a 11. játékhéten esélyes a játéka.

Na és vajon kik ellen léphet először pályára új csapatában? Na persze, hogy a volt csapata ellen.

Percy Harvin nagy reményekkel érkezett Seattle-be, ahol nagyon örültek a megszerzésének, annak már kicsit kevésbé, hogy gyakorlatilag az első edzésen lesérült, majdnem az egész szezonra. Most sok mérkőzést kihagyva ott lehet a pályán vasárnap.

Az eddig sem rossz Seattle offense most még tovább erősödhet, ha  egészséges tud maradni a reményteli elkapó.

A Vikings oldalán feltettek egy kérdést a nagyérdemű számára, hogy vajon mennyi pontot kell szereznie a Minnesota-nak vasárnap, hogy legyőzze a Seahawks együttesét. Na vajon mennyit?

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com