Sorozatban harmadszor nyert a Cardinals

Az Arizona Cardinals vasárnap este a Jacksonville Jaguars csapatához látogatott és megszerezte sorozatban harmadik győzelmét. 27-14-re győzte le a következő évi Draft potenciális első választóját. A Jaguars egy hete legyőzte a Tennessee Titans csapatát és megszerezték idei egyetlen győzelmüket. A mérkőzést jól kezdték de az első negyedet leszámítva minden visszatért az idei szezon egészében látottakhoz.

A Jaguars két TD-t szerzett az első félidőben, elsőként tight end Danny Noble megszerezte karrierjének első touchdownját egy 62 yardos elkapást követően majd a félidő vége előtt a running back Maurice Jones-Drew is feliratkozott a pontszerzők közé.

A Cardinals az első és a második negyedben is egyaránt egy TD-t szerzett, míg a második játékrészben csak az Arizonai csapat volt eredményes. Irányítójuk Carson Palmer idei legjobb teljesítményét nyújtotta. 419 yardot és 2 touchdownt passzolt továbbá idén először egyszer sem adta el a labdát. Palmer kiemelkedő teljesítményén kívül a másodéves receiver Michael Floyd karrierjének legjobb mérkőzését produkálta, 193 elkapott yarddal és 1 touchdownal fejezte be a mérkőzést.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

Képek: newsday.com, foxsportsarizona.com