Az év legnagyobb mérkőzése

Kétség sem férhet hozzá, hogy az eddigi legnagyobb téttel bíró mérkőzésre készül csapatunk, hiszen az 5-5-ös mérleggel álló Dallas Cowboys látogat New Yorkba. Aki nyer, az tovább küzdhet az NFC East első helyéért a Philadelphia Eagles-szel, a vesztes viszont valószínűleg elbúcsúzhat a rájátszástól idén. Igaz ebben a csoportban minden megtörténhet...Lássuk hát játékosaink hogyan vélekednek a mérkőzés előtt.

Jason Pierre-Paul a mérkőzésről: "Az első összecsapáson magunkat vertük meg. Jöttek a turnoverek és 5 ponttal kikaptunk. Ez a mérkőzés olyan lesz mint a Super Bowl, nem mint egy rájátszás meccs, hanem mint a Super Bowl. Legutóbb ők nyertek, így eggyel előttünk állnak. Ezt most nekünk kell behúzni. Vérfürdő lesz odakinn. Tudom hogy készen állnak, fizikális mérkőzésre számítok. Én is készen állok és tudom, hogy a csapattársaim is felkészültek."

Antrel Rolle szintén a mérkőzésről: "Személy szerint úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés fogja meghatározni a szezon hátralévő részét. Nagy meccsre számítok, egyszer már nyertek ellenünk. Most nem hagyhatjuk el vereséggel a pályát."

JPP arról, hogy ismét jól játszik: "Jól érzem magam ettől. A nap végére szükség van egy nagy játékra, ami átlendít a mélyponton. Ez egy mélypont volt. Kitudja hogyan alakult volna a mérkőzés. Csak a dolgomat csináltam és ez az amit playmakerként tennem kellett... Jó munkát végeztem és javultam, a csapattársak pedig ilyen játékokat várnak tőlem. Mikor ezt látják nem az van, hogy 'atyaég, megmentett minket', hanem oké ezt szokta csinálni. Így ezt várom el én is magamtól."

Terrell Thomas a védelem javulásáról: "Sokkal magabiztosabbak vagyunk. Úgy gondolom remek mérkőzést játszottunk, ugyanakkor nagyon sokat jelentett Jon Beason érkezése. A legfontosabb azonban az önbizalom, mindenki egymásért küzd. Megvan az identitásunk, tudjuk kik vagyunk, megállítjuk a futást, próbáljuk majd Romo-t passzra kényszeríteni, remélhetőleg kevés nagy játékot engedélyezünk és szerzünk néhány labdát."

Brandon Jacobs Tom Coughlinról: "Az öltözőben szinte mindenki felnéz Coughlin edzőre és nemcsak edzőként, hanem elsősorban apaként tisztelik. Sokat jelent nekünk, hogy ő a mesterünk. Hétről hétre felkészít minket különböző csapatok ellen, mi pedig tudjuk, hogy készen állunk és érte küzdünk."

Manninget is megkérdezték, hogy van-e köze szakállának valami babonához: "Egyszerűen csak jól néz ki."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: latino.foxnews.com