Coughlin a következő mérkőzésre koncentrál

Csapatunk vezetőedzője Tom Coughlin soha nem adja fel és minden erejével azon van, hogy csapatával sikeresen zárja az évet. Ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen vasárnap Detriotban kell játszani. A Lions 7-7-es mérleggel áll és a Ravens elleni 18-16-os vereséget biztosan ki akarják javítani.

"Felkészülünk a Detroit Lions-ra, akik legutóbb egy nehéz mérkőzésen hazai pályán 61 yardos mezőnygóllal kaptak ki. Matthew Stafford és Calvin Johnson ligaszinten a harmadik legjobb offense-t mozgatják, ráadásul kilencedikek pontszerzésben, hatodikak a third downoknál és csak 16 sacket engedélyeztek. A védelmük "mindössze" a 16-dik helyen áll, de első a third down defense tekintetében. Elsők a red zone-ban és olyan játékosaik vannak, mint például Suh, Fairley, Ansah, Tulloch.

A special team hatodik a kezdőrúgások visszahordásánál, harmadik punt coverage-ben és 14-dik a punt returnök tekintetében. Az újonc Sam Martin a kezdőrúgásokat is elvégzi és kiváló munkát végez puntoknál is 41,6 yardos nettó átlaggal. David Akers-nek remek lába van, Jeremy Ross pedig kiváló visszahordó. A Philadelphia ellen a nyakig érő hóban négy puntot vitt vissza 35 yardnál, három kirúgást 40 yardnál messzebbre és összehozott egy-egy TD-t is.

Egy nagyon tehetséges, jó képességű csapattal állunk szembe. Nagyon nagy felkészülésre lesz szükség, ha nyerni szeretnénk."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: concordmonitor.com