Raiders játékosként vonul vissza Nnamdi Asomugha

Az Oakland Raiders a mai napon egy napos szerződést fog aláírni korábbi játékosával, a cornerback Nnamdi Asomugha-val, hogy a védő Fosztogatóként fejezhesse be a pályafutását. Asomugha 11 éven keresztül szerepelt az NFL-ben, 8 éven keresztül volt a Raiders játékosa, 122 mérkőzésen 310 tacklet, 2 sacket, 2 kierőszakolt fumblet és 11 interceptiont szerzett csapatunk mezében.

2011-ben lejárt a szerződése és az egyik legkeresettebb szabadügynök játékosként került ki a piacra. A Jets és a Cowboys mellett még rengeteg csapat érdeklődött iránta de végül az Eagles ajánlatát fogadta el. Ötéves, 60 millió dolláros szerződést kötött a Philadelphia csapattal, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és az idei offseasonban megváltak tőle. Áprilisban szerződtette a San Francisco 49ers de novemberben végül ismét megváltak tőle.

Once A Raider, Always A Raider

A 2003-as Draft első körének 31. helyén választottuk ki. 3 alkalommal választották be a Pro Bowl, 4-szer az All-Pro keretbe és két alkalommal az Oakland Raiders MVP-jének is megválasztották. A Fox Sports és az USA Today a 2000-es évtized legjobb csapatába is beválasztotta Asomugha-t. Az utóbbi évek gyenge teljesítménye ellenére komoly Hall of Fame-re esélyes játékosként vonul vissza a cornerbackünk.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: nydailynews.com, zimbio.com)