Charles, Brees, Quinn és Watt lesznek a kapitányok a Pro Bowl-on

A tegnapi napon bejelentették, hogy az első Draft alapú Pro Bowl-on a New Orleans Saints irányítója Drew Brees, a Kansas City Chiefs running backje Jamaal Charles, a Houston Texans defensive endje J.J. Watt és a St. Louis Rams defensive endje Robert Quinn lesznek a csapatok kapitányai. Brees Quinn-el Watt pedig Charles-al lesz párban és hozzájuk sorsolnak majd kapitányt és draftolnak játékosokat.

A két legtöbb szavazatot kapó támadó és védőjátékos lett a kapitány és a páros sorsolással kerül be a Rice vagy a Sanders csapatba. Kapitányok természetesen csak azok lehetnek akik részt is vesznek majd a mérkőzésen. Peyton Manning kapta a legtöbb szavazatot de a Super Bowl miatt Ő értelemszerűen nem lehet ott a mérkőzésen. A védelemnek is más kapitányai lennének hiszen a Seattle Seahawks cornerbackje Richard Sherman és safetyje Earl Thomas kapta a legtöbb szavazatot.

Az első Pro Bowl Draft január 21.-én és 22.-én kerül megrendezésre. Nálunk a kezdés már a holnapi napra tolódik, hajnali 2 órakor kezdődik a Draft egy órás felvezetése. Az első napon csak az fog eldőlni, hogy melyik páros melyik Hall of Fame kapitány csapatába fog bekerülni. Az igazi Draftra csak csütörtök hajnali 2 órától kerül sor egy három órás show keretében amelyre meghívták mind a 88 idei Pro Bowl játékost.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)

Címkék: playoff2014