Kérjük vissza a kickoff-ot a Pro Bowl-ra

Pro Bowl_1Január 26-án vasárnap lezajlott a Pro Bowl, az NFL játékosok All-Star gálája. Szokásoknak megfelelően idén is megrendezték a Pro Bowl-t, melyen a szurkolók által megszavazott legjobb játékosok vehetnek részt. Idén először csak egy Minnesota játékos került be, majd később kettő és végül egy maradt.

Csapatunkat a kiváló visszahordó Cordarrelle Patterson képviselte, de sajnos nem úgy ahogyan azt mi vagy ő várta volna. Sajnálatos módon alig kapott lehetőséget. Persze nem azért, mert nem lenne jó, csak épp így jött ki a lépés.

Patterson visszahordóként lett beválasztva a Pro Bowl-ra, de volt egy kis bökkenő. Az idei évtől a megváltozott Pro Bowl szabályok miatt csakis punt rúgásokat volt esélye visszahordani. Ennek az az oka, hogy a Pro Bowl-on eltörölték a kickoff-ot, így sem meccs elején vagy félidőben, de még pontszerzések után sem volt kirúgás. Helyette a támadásokat automatikusan a 25 yardos vonalról indíthatta az éppen aktuális csapat. Maradt tehát a punt visszahordás.

Annak ellenére, hogy a sok szabályváltozás nagyon jót tett a Pro Bowl-nak és a nagy elhúzások és 50 pontos különbségek helyett egy nagyon izgalmas meccs alakult ki.

Az a baj az ilyen gálákkal, hogy a csapatok szeretnek kockáztatni. Patterson a Deion Sanders féle csapatba került a Pro Bowl Draft-on. Az ellenfél, Jerry Rice csapata viszont összesen csak 3 alkalommal puntolta le a labdát az egész mérkőzésen. Ebből a három lehetőségből csak kétszer szállt Patterson felé a labda. Az első alkalommal -1 yardon levették őt, a második alkalommal pedig mindössze 1 yardot tudott hozni, így 0 yarddal zárta a meccset.

A karrierje legelső Pro Bowl-ján résztvevő Patterson nagyon sok időt töltött a pálya szélén, leginkább a twitter-en lógott. Nem volt annyira boldog, hogy szinte semmit nem játszott. Eredményt nem írok, ha esetleg valaki meg akarná tekinteni, aki még nem látta.

Ezzel a 2013-as szezonra teljesen véget ért a Minnesota Vikings csapatának és már minden játékosának. Következő nagy esemény majd a Scouting Combine lesz februárban, de utána már csak május 8-10 (DRAFT) az amikor valami nagyobb fog történni. Itt bal oldalon találtok egy kis rögtönzött listát a holtidény történéseinek dátumairól. Persze addig sem maradtok hírek vagy érdekességek nélkül, mert mindenről beszámolunk csapatnál történtekről, legyen az egy játékos a tartalékok közé szerződtetése, edzőcsere vagy akármi.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com