Revis kipakolt Schiano-ról

Már szezon közben is egyértelműen megmutatkoztak a jelei annak, hogy a Buccaneers legjobban fizetett játékosa nem igazán szimpatizál Greg Schiano-val. 

Most azonban a Pro Bowl résztvevő Darrelle Revis-t egy interjú erejéig is elkapta a Tampa Bay Times riportere, aki eképpen nyilatkozott, amikor Greg Schiano-ról, és az általa létrehozott tampai légkörről kérdezték:

“A fiúk nem szerettek dolgozni jönni.  Ami nagyon fontos dolog, hogy meglegyen, az a stressz mentes környezet, és légkör. Mindenkitől meg fogsz kapni mindent, ha stressz mentesek, és hagyod, hogy azok legyenek, akik. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy jó munkát végzett volna. Ez egy tanulási folyamat neki is, és remélhetőleg, ha lesz valaha egy másik stábja, meg fogja tudni teremteni ezeket a dolgokat.” – Mondta Revis.

Persze tőle már megszokhattuk, hogy nem igazán rejti véka alá a véleményét, és most sem tudott itt megállni, ezért tovább folytatta. Elmondta, hogy a Buccaneers legtöbb pro bowler játékosa, szó szerint “viccnek” tartotta Greg Schiano sémáját. Mondjuk ez egyáltalán nem meglepő azok számára, akik figyelemmel követték az elmúlt éveben a különböző blogokat, és fórumokat. Vagy esetleg az NFL elemzőinek véleményét. Hisz rengeteg helyen elhangzott ugyan ez, az életképtelen blitzek, a rossz pass rush, Revis zónáztatása, és a konzervatív passz játék kapcsán is. Miért nem változott akkor semmi? Revis-től ezt is megtudtuk. Schiano egyszerűen nem volt hajlandó hallgatni, tapasztalt játékosaira.

“Bárcsak hallgatott volna néhány játékosra, csak egy kicsit. Különösen a veteránokra, vagy néhány idősebb srácra. Lementünk hozzá a vonalra, Dashon Goldson, Davin Joseph, Carl Nicks, Vincent Jackson, és a többi srác is. Meghallgatott minket, de ő volt a főnök, és hasonlóan folytatta tovább.”

Azt hiszem erről ennyit… Greg Schiano elment, és most Lovie Smith a soros, hogy megváltoztassa a dolgokat. Azt hiszem a holtszezon eddigi lépéseivel minden Bucs szurkoló elégedett lehet, hisz kiváló szakembereket kaptunk. Revis-hez hasonlóan mi is pozitívan várjuk a következő szezont.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com