Clayborn szurkolói szemmel

Bizony elmondhatjuk, hogy Simeon Rice óta nem igazán akadt a Bucs horgára olyan defensive end, aki egyértelmű elismerést váltott volna ki a szurkolókból. Egy szurkolói fórumon megjelent szavazás azt is elárulja, hogy mit tartanak a csapat jelenlegi első számú passzsiettetőjéről, Adrian Clayborn-ról.

Már sokszor elmondtuk itt ezen a fórumon is, hogy Adrian Clayborn első körös kiválasztása óta nem tudta azt hozni, amit egy első körös játékostól méltán várna az ember. A szakelemzők is egyre gyakrabban teszik fel kérdésüket: Mi lesz a játékos sorsa a következő szezonban?

Bár a szavazás még mindig aktív, lássuk százalékos megoszlásban, hogyan is látják a szurkolók Clayborn helyzetét most:

- Kell egy defensive end a szabadügynök piacról, Clayborn csere státuszt kapjon (39 %)

- Nem kell defensive end a szabadügynök piacról, Clayborn legyen a kezdő (28 %)

- Draft pick-ért cseréljük őt el (13 %)

- Adjuk őt és egy draft pick-et cserébe egy minőségi defensive end-ért (4%)

- Egyéb vélemények (16%)

Egyet azonban nem értek. Bármelyik fórumot olvasom, szinte mindegyik biztosra veszi, hogy a draftról a Bucs csapata -várhatóan első körben- defensive end-et választ majd. Az előbb közölt felmérés is ebből indul ki. Kérdem én, ez olyan biztos? Más területet nem kell erősíteni? Minden esetre ha mégis ezt tenné csapatunk, remélem ezúttal nagyobb körültekintéssel történik majd a kiválasztás, mert ezzel a Clayborn – Bowers vonallal is derekasan befürödtünk.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com