Jared Veldheer sürgeti a tárgyalásokat

A Raiders left tackleje Jared Veldheer már több alkalommal is lenyilatkozta, hogy szeretne Oakland-ben maradni de a csapat vezetősége nem ennyire egyértelmű a jövőbeli terveivel kapcsolatban. Veldheer ugyan nem akkora név az NFL-ben de a Raiders számára kulcsfontosságú lenne a megtartása. A lejáró szerződésű játékosok közül talán egyedül a defensive lineman Lamarr Houston megtartása élvez hasonló prioritást.

"Türelmes maradok de jól esne ha egy kicsit sürgetné magát a másik oldal. Ez kemény amikor ilyen dolgok történnek mert mindannak az ellenkezője történik amit korábban mondtak, hogy te vagy az egyik mérföldkő aki köré felépíthető a csapat." nyilatkozta Veldheer a KGMZ-FM rádióban.

Ha nem tartanánk meg Veldheer-t és kikerülne a szabadügynökpiacra akkor Eugene Monroe-val, Branden Albert-el és Michael Oher-el egy igen tekintélyes csapatnélküli tackle csoport jönne össze. Nehéz jó tacklet találni és a felszabadult hely miatt most megengedheti a csapat, hogy megtartsa a maradni vágyó falembert.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: fansided.com)