Mike Williams bajba kerülhet

Pár nappal ezelőtt már beszámoltunk nektek róla, hogy Mike Williams könnyedén bajba kerülhet a csapat vezetőségénél, viselkedése miatt. Mert ugyan rapper hobbija az egy dolog, amit szabad idejében űz, miközben a futballal már nem foglalkozik annyira.

A csapat, és még talán a szurkolók is elnézték volna ezt a pályán kívüli bohóckodást, ha Williams nem képzelné magát valóban valamiféle Crips tagnak. Ugyanis ezen a vonalon elindulva, hobbijából decemberben szabálysértés lett, és a Tampa Bay Times szerint, a fiatal elkapót bűncselekménnyel vádolják. Greg Auman számolt be róla, hogy a wide receivert ebben a hónapban idézték be a bíróságra, hogy befizesse az ügyből adódó büntetését. De konkrétan nem tudni milyen bűncselekményről, illetve szabálysértésről is van szó.

Az év elején ugye az volt a kifogás, hogy mélységesen csalódott akkori főnökeiben, történetesen Greg Schiano-ban. Most azonban ő sem mentesülhet erre hivatkozva, és ahogy annak idején Wright esetében is, úgy könnyen lehet, hogy Williams szerződése is magában foglal záradékokat arra az esetre, ha a játékos büntetőeljárás alá kerül. Valamint az sem mindegy, hogy a jelenlegi vezetőség hogyan fog hozzá állni ezután. Hisz egy dolog hobbiból énekelgetni, posztolgatni az instagram oldaladra. Az pedig egy másik dolog, hogy floridai milliomos sportolóként, bandatagnak képzeled magad, és bűncselekményeket követsz el. Személyes véleményem ugyan, de a legkevésbé sem értem az ilyen mentalitású embereket. Akinek minden lehetősége megvan a tisztes keresetből való, jó életre. Mégis minden áron börtönbe akar kerülni, vagy lelövetni magát.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com