Spielman célja minimum 10 Draft pick, Cassel visszatérhet

Draft14_1A Vikings GM-je, Rick Spielman elképzelése úgy néz ki, hogy a drafton nagy erősítések érkezzenek. Rick Spielman legjobb barátja az elkövetkezendő hetekben, hónapokban majd a telefon lesz. Mondhatjuk ezt azért, mert a GM nem elégszik meg a jelenleg 8 választójoggal, még többet akar, minimum 10-et.

Az elmúlt évek remekül megmutatják, hogy Spielman jól vadászik a draftra érkező játékosok közül. Ezt a tendenciát a jövőben is szeretné folytatni.

A Vikings az összesített 8. választójogot szerezte meg a 2014-es NFL DRAFT-on. Emellett még 7 további választása van, de Spielman elmondása szerint ez még nem a végső szám. Sokat fog telefonálni, hogy legalább 10 választójogot szerezzen májusig.

Sokan, sőt majdnem mindenki úgy véli, hogy egyértelmű a Vikings első körös választása. Mindenki reménykedik, sőt biztosra veszi, hogy a 8. helyen irányító fog érkezni csapatunkhoz. Ezt egyelőre sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni nem tudjuk. Egy viszont biztos, hogy csapatunknál lesz új irányító.

Jelenleg Christian Ponder az egyetlen a keretben, aki aktív szerződéssel rendelkezik még egy évig. Cassel a múlt héten lemondott a hosszabbításról, így szabadügynök lesz. 

Ennek ellenére Spielman azt nyilatkozta, hogy meg fogják próbálni visszahozni az irányítót.

“Már kapcsolatba léptünk Matt ügynökével. Technikailag ő most szabadügynök, de biztos vagyok benne, hogy egyezségre tudunk jutni vele. Két napja beszéltem Cassel-el is, de erről most nem szeretnék többet mondani.” – mondta el a Vikings GM-je, Rick Spielman.

Egy biztos, hogy Ponder már nem lesz kezdő irányító Minnesota-ban, még akkor sem, ha a következő idényre is marad. A szabadügynöki piac is tele van irányítókkal, kérdés már csak az, hogy mi honnan hozunk olyan játékost, aki nagyon sokáig tud a csapat kezdő irányítója lenni. Valószínű a draft, de majd meglátjuk.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com