Vikings GM: Ponder marad a következő idényre is

Christian Ponder_4Spielman kijelentette, hogy nem fognak megválni a 2011-es draft első körös választottjától. Pedig milyen nagy reményekkel indultunk neki a Ponder-es kalandnak, még mikor McNabb-et leváltották a szerencsétlenkedése miatt. Hogy bíztunk benne, hogy ő majd kihúz minket ebből a gödörből, de tévedtünk.

Ponder szépen lassan kiküzdötte magát a kezdőből és örülhet ha majd a padra leülhet. Bár Rick Spielman tájékoztatott mindenkit, hogy távol álljon tőlük Ponder elküldése.

Christian Ponder itt fog maradni a következő idényre is hangzottak el Speilman szájából eme szak, amik talán meglepőek, talán nem. Ezzel együtt azt is elmondta a GM, hogy 2 új QB fog érkezni a csapathoz a holtidényben és úgy indulunk neki az új szezonnak.

Matt Cassel nemrégiben kijelentette, semmilyen körülmények között nem akar maradni, bár mostanában egyre jobban hallani azokat a hangokat, melyek a visszatérését hangoztatják. Na persze, ha ez megtörténik még akkor sem kezdő posztra, inkább backup QB-nak lesz szerződtetve. Egyébként nem nagyon hiszem, hogy valahol is kezdő lehetne.

Az összesített 8. választójog a miénk az idei DRAFT-on, Spielman pedig elmondta, hogy nem feltétlenül, kell irányító érkezésére számítani a korai körös picknél. Talán még benne van Speilman-ben a 2011-es (Ponder 1/12) melléfogása és nem biztos, hogy kockáztat.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com