Terrell Thomas kipróbálná a piacot

A New York Giants cornerbackje lehet marad, de az is lehet, hogy távozik. Az azonban egyre biztosabbnak tűnik, hogy március. 11-e előtt nem lesz döntés. Az elmúlt napokban a játékos leginkább Michael Samről beszélt a médiában, most azonban az ESPN-es Dan Grazianonak beszélt arról, hogy mit vár a szabadügynök piactól.

"Az ügynököm beszélni fog a Giants-cel, akik ha valami rendkívül előnyössel állnak elő, akkor visszatérek. Ennél azonban sokkal valószínűbb, hogy kipróbálom a piacot. Úgy érzem tartozom magamnak ennyivel és a Giants is egyet fog érteni." -mondta TT.

Lefordítva tehát, ha nem kap a következő 3 hétben valami irtó nagy pénzt, akkor a többi csapat is esélyt kap játékjogának megszerzésére. Túl nagy pénzre viszont nem számíthat Thomas. Pályafutása során 3 ACL szakadást is szenvedett, ez pedig alaposan lecsökkentheti értékét. Ugyan 2013-ban végig egészséges tudott maradni, de nem tudni mennyire lesz így ez a jövőben is. 29 éves és sérülései miatt sebessége annyira megkopott, hogy az oldalvonal mellett egyáltalán nem használható már. Ellenben slotban korrektül játszott, főleg az ellenfél futásai ellen szerepelt hatásosan.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nypost.com