Szurkolói szemmel: Donald Penn

Egy korábbi cikkben már betekintést nyújtottunk nektek, mit tartanak a szurkolók Adrian Clayborn jövőjéről. Most a szavazás tárgya az, hogy váljon meg a csapat Donald Penn-től vagy sem?

Penn megítélése rendkívül megosztja a szurkolókat. Sok éven keresztül a támadófalunk vezéralakja volt és tulajdonképpen még mindig az. Azonban amikor a szurkolók egy része a jövőbe tekint egyre kevésbé kívánja, hogy a fiatal falemberek panorámáját a nagy öreg takarja el.

Igen, 31 évével Penn már nem a fiatal nemzedék tagja. Sokan a súlyát is megjegyzik, illetve legfőképpen azt, hogy már nem mozog olyan fürgén a sonkákon, mint pár évvel ezelőtt. Aztán sokan bérét is a fizetési sapka rossz barátjának tartják. Mi tagadás 2014-es garantált fizetése több mint 6,5 millió.

Ugyanakkor ki tudná neki elfelejteni az elmúlt idény Dolphins elleni találkozóját, ahol 1 yardos elkapott touchdownt ért el?

A kérdés tehát, hogy trade-eljük el Donald Penn-t?A szavazás még aktív, az eddig beérkezett szavazatok alapján így látják a szurkolók:

-Igen 38%

-Nem 62%

Én is amondó vagyok, hogy jó még az öreg a háznál. Talán lehetne utódjának mentora!  De ki lesz az az utód?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com