D'Qwell Jackson a Vikings-hoz is ellátogathat

D'Qwell Jackson_1Nemrégiben a Cleveland Browns elküldte a veterán LB-jét, D’Qwell Jackson-t, akiért azonnal hét csapat jelentkezett be, köztük a Minnesota Vikings is. A szerdai napon kissé meglepő döntést olvashattak a Browns szurkolói a klub hivatalos oldalán, miszerint megváltak egyik legjobb védőjüktől, D’Qwell Jackson-tól.

Ezt követően azonnal 7 csapat be is jelentkezett a játékosért, akik tárt karokkal fogadnák a 30 éves védőt. Ebből a 7 csapatból maradt 5, kikhez ellátogat majd a játékos, köztük a Titans és a Broncos és elvileg mi is.

A Vikings csapatának a LB poszt is kissé szűk, így nem árt egy tapasztalt és nem mellesleg jó játékos arra a pozícióra. Jackson természetesen megfelelne a feladatra. 8 éve profi, minden szezonját az ohio-i csapatnál töltötte.

Még a héten megkezdi a csapatok meglátogatását. Konkrétan szombaton Tennessee-ben lesz a Titans-nél, vasárnap pedig Denver-be utazik majd a Broncos-hoz.

A Titans érdeklődése nem meglepő, hiszen a Tennessee-i csapat új védő koordinátora Ray Horton tavaly még a Browns-nál edzette Jackson-t.

Erin Henderson elküldése után jó lenne a Vikings-nak egy középső LB, aki tapasztalt és jól játszik. Desmond Bishop visszahozása talán okozna valamit, de őt inkább nem kéne erőltetni, hiszen egy teljes szezon kihagyása után visszatért, majd a második meccsén újra szezonvéget jelentő sérülést szenvedett, így őt nem nevezhetjük megoldásnak. Greenway-en kívül csak fiatal LB-ink vannak, kell a tapasztalat.

Jackson esetleges megszerzésével nem kell kivárni a március 11-i dátumot, mert a 2014-es idény előtt küldték el a csapattól, így akár már ma aláírhatna bárhová.

A Cleveland-től spórolás miatt lett elküldve, nálunk minden bizonnyal tudnánk neki helyet szorítani a 31 milliós fizetési sapka alatt. Minden továbbit az idő fog eldönteni, na meg persze D’Qwell Jackson.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com