Terrelle Pryor távozni akar Oaklandből

Tegnap az NFL éves gyűlésén a Raiders general managere Reggie McKenzie elárulta az újságíróknak, hogy Terrelle Pryor megkérte cseréljék el vagy küldjék el Őt a csapattól. Nem derült ki a negyedik profi szezonját kezdő irányító kérésének az oka de meglepő lenne ha az okot nem abban kellene keresni, hogy a csapat pénteken szerződtette a Houston Texans irányítóját Matt Schaub-ot.

"Beszélt erről az ügynökével. Meg kellett vele beszélnie. Terrelle kezdő akar lenni, nagyon is. Meg fogom látogatni. Beszélni fogunk vele. Meglátjuk a jövő héten vagy úgy valahogy hogyan is érez a jövőjével kapcsolatban." - nyilatkozott semmitmondóan (és Pryor szempontjából nem túl pozitívan) McKenzie.

A Raiders mielőtt szabadon engedné Pryor-t mindenképpen meg fogja próbálni eltardelni egy másik csapattal. Túl magas picket nem kaphatunk érte jelenleg így valószínűleg a próbálkozás időpocsékolás lesz de ezt mindig meg kell próbálni.

Pryor már bebizonyította tavaly, hogy egy borzasztóan atletikus játékos. Nagyon jól fut a labdával de mint irányító még rengeteget kell fejlődnie. Futóként vagy elkapóként talán eredményesebb lehetne a közeljövőben. Tim Tebow jut eszembe Pryor helyzetéről, érdemes lenne elgondolkodnia a posztváltáson mert könnyen elképzelhető, hogy irányítótársához hasonlóan végzi.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: helmet2helmet.com, post-gazette.com)