Jól halad a Ravens futójának rehabilitációja

A Baltimore Ravens tartalékfutójának, Bernard Pierce-nek januárban meg kellett műteni a vállát és egy múlt heti interjújában elárulta, hogy jól halad a rehabilitációja és egészséges lesz az edzőtábor kezdetére. Pierce nagyon peches volt a tavalyi szezonban mert váll, térdín, lábujj és térdsérülés is hátráltatta az alapszakasz során. Nagy szükség lesz rá Baltimoreban mert jelenleg nem lehet tudni mik lesznek Ray Rice jogi ügyének következményei.

"Határozottan az edzőtáborra. Őszintén úgy gondolom, hogy jó úton halad a rehabilitációm. Jobban vagyok. Minden nap végzem a rehabilitációs programot." - nyilatkozta Pierce a Baltimore Sun-nak egy hétvégi jótékonysági kosárlabda mérkőzésen adott interjújában.

Pierce profi karrierje nagyon jól kezdődött hiszen újonc évében futásaival 4.9 yardot átlagolt és 532 futott yarddal fejezte be az alapszakaszt. A sérülések miatt a tavalyi szezonban az átlaga csúnyán visszaesett, mindössze 2.9 yardot szerzett futásonként. Ha teljesen felépül akkor az idei év jelenti számára a nagy kiugrást mert az új offensive koordinátor, Gary Kubiak által alkalmazott támadójátékok mindig is futóbarátok voltak.

(nfl.com, Fotó: baltimoresportsreport.com)