Colt McCoy a Redskins-nél folytatja

A Washington Redskins bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök irányító Colt McCoy-t. A Browns és a 49ers korábbi irányítójának szerződtetése megkérdőjelezi Kirk Cousins jövőjét a Redskinsnél. A Redskins eltradelheti Robert Griffin III tartalékját mert akár egy második körös picket is kaphat jelenleg az irányítóért. Ezért nagyon valószínű, hogy a Redskins elébe ment a dolgoknak és még Cousins eltradelése ellőtt szerződtette a helyettesét.

McCoy a Texas Egyetem játékosa volt és a 2010-es Draft harmadik körében választotta ki a Cleveland Browns. Újonc szezonjában 8 mérkőzésen lépett pályára és a második szezonjában már a csapat kezdőjátékosa lett, de szezon közben már több probléma is felmerült a játékával kapcsolatban. A szezont egy sérülés miatt már nem tudta befejezni és harmadik szezonjában kiszorította a keretből az első körös választott Brandon Weeden.

A tavalyi offseasonban a 49ers csapatához távozott ahol Colin Kaepernick tartalékja lett. A Browns átadta McCoy-t és a tavalyi hatodik körös Draft választásukat míg cserébe megkapták a 49ers tavalyi ötödik és hetedik körös pickjeit. A 49ers színeiben 4 mérkőzésen lépett pályára de csak egyetlen passzal fejezte be a szezont.

McCoy pályafutása során 28 mérkőzésen lépett pályára és 21-szer volt kezdő. 703 passzkísérletéből 410 volt sikeres ami 58.3 passzpontosságot jelent. Négy szezon alatt 4.401 passzolt yardot, 21 touchdownt és 20 interceptiont szerzett. 74.9-es irányítómutatót ért el.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, ninersfan.com)