A Panthers leigazolta Thomas DeCoud-t

A veterán safety, Thomas Decoud, aki 2012-ben Pro Bowler volt az Atlanta Falcons csapatából, két éves szerződést kötött a Panthers csapatával. 

"Thomas egy veterán a secondary-ben, aki ismeri az NFC South csapatait, és egy nagyon kemény játékos," mondta Ron Rivera. "Nagy örömünkre szolgál, hogy a safety alakulatunk tagja, amely kellően tapasztalt és hatékony."

A játékost a harmadik körben választotta ki a Falcons 2008-ban a California egyetemről, két mérkőzés kivételével mindig kezdő volt 2009-13 között, 14 interceptiont-t szerzett a hat atlantai szezonja alatt, bemutatott 507 tackle-t és 29 levédekezett passzt. Első három szezonjában 100-100 tackle felett zárt, mielőtt a Pro Bowl keretbe került volna a 2012-es szezonban, amikor a karrier-csúcsot jelentő hat interceptiont elérte.

Decoud 83 tackle-t mutatott be az elmúlt szezonban, és megszerezte karrierjének első touchdown-ját egy 30 yardos fumble visszahordással.

Az elmúlt három és fél hétben Decoud a harmadik defensive back - a második Pro Bowl játékos -, aki egy másik csapatban játszott az előző szezonban, és aláírt a Panthers csapatával. A másik két igazolás a safety, Roman Harper - a kétszeres Pro Bowler nyolc szezon után hagyta ott a New Orleans Saints csapatát - és a veterán cornerback Antoine Cason, aki első körös pick volt 2008-ban, és még soha nem kihagyott egy NFL mérkőzést sem.

Ez a néhány nap igencsak forgalmas volt a Panthers életében, miután szerződést hosszabbítottak a defensive tackle Colin Cole-al és leigazolták a wide receiver Jason Avant-t és a tight end Ed Dickson-t a hét elején.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu